Deaplus keukens Sint Niklaas

Deaplus keukens Sint Niklaas? Deaplus keukens bestaat al ruim 30 jaar en al die tijd zijn ze actief bezig geweest met passende ontwerpen maken en het op maat fabriceren van keukens.

Behalve keukens levert Deaplus ook badkamers en maatkasten. Deaplus keukens telt in totaal 5 toonzalen door heel Belgiƫ.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen of bekijk hier de goedkoopste keukens.

Deaplus is opgericht in Limburg en zet zich in voor goed Belgisch vakmanschap. Deaplus garandeert zorg en nazorg met een keurige dienst na verkoop. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Deaplus keukens Sint Niklaas

deaplus keukens sint niklaas

Deaplus keukens
Potterstraat 137
9100 Sint-Niklaas
032 3 766 61 16
www.deaplus.be

Deaplus keukens Sint Niklaas openingsuren

De toonzaal van Deaplus in Sint-Niklaas is gesloten.

 

Deaplus keukens Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? Dan kunt u ook contact opnemen met de klantenservice. Vul het contactformulier in via de de website van Deaplus.

Na het verzenden van het formulier zullen hun uw vraag en/of probleem zo spoedig mogelijk behandelen en zullen u gelijk op de hoogte stellen.

Telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Deaplus keukens Sint Niklaas? Deaplus keukens wilt u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren.

De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 32 3 766 61 16

Ervaringen Deaplus keukens Sint Niklaas

Elke klant heeft een bepaalde ervaring bij een bezoek aan een toonzaal. Ervaringen worden tegenwoordig massaal gedeeld via het internet. Wilt u zelf ervaringen lezen of delen van deaplus dat kan hier.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen of bekijk hier de goedkoopste keukens.

Wilt u meer informatie over Deaplus keukens in Sint Niklaas, klik dan hier.