Dovy keukens Sint Niklaas

Dovy keukens Sint Niklaas? De eerste Dovy keuken werd in 1980 gemaakt door Dhr. Donald MuyllIe. In de periode 1990-2009 opende Dovy haar keuken toonzaal in Sint Niklaas. Het keukenbedrijf telt in totaal 20 keukenwinkels in heel België.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen. Of bekijk hier gelijk de goedkoopste keukens.

Dovy-specialisten helpen u graag met hun originele ideeën. Dovy heeft als doel een droombeeld omzetten in een creatie die uiteindelijk een kwalitatieve leefkeuken wordt. U vindt de Dovy toonzaal aan de Heidebaan 71.

Dovy keukens Sint NiklaasDovy keukens Sint Niklaas

Dovy Keukens
Heidebaan 71
9100 Sint-Niklaas
03 776 30 61
www.dovy.be

Dovy keukens openingsuren

De openingsuren van de toonzaal in Sint Niklaas zijn:

Maandag:      09:00 – 19:00
Dinsdag:        09:00 – 19:00
Woensdag:    Gesloten
Donderdag:   09:00 – 19:00
Vrijdag:           09:00 – 19:00
Zaterdag:       09:00 – 19:00
Zondag:         10:00 – 18:00

Dovy keukens zondagen

Deze toonzaal van Dovy keukens is elke zondag geopend.

Dovy keukens Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? Dan kunt u ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Vul het contactformulier in via de de website van Dovy.

Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier zullen zij uw vraag en/of probleem zo spoedig mogelijk behandelen en zullen u direct op de hoogte stellen.

Telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Dovy? Dovy keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren.

Hun zullen direct voor u gereed staan en zullen al uw vragen beantwoorden. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 03 776 30 61.

Ervaringen Dovy keukens Sint Niklaas

Elke klant heeft een bepaalde ervaring bij een bezoek aan een toonzaal. Ervaringen worden tegenwoordig massaal gedeeld via het internet. Wilt u ervaringen lezen of delen over Dovy keukens dat kan, klik dan hier.

Wilt u meer informatie over Dovy keukens in Sint Niklaas, klik dan hier.