DSM keukens Sint Niklaas

DSM keukens Sint Niklaas? De eerste DSM keuken werd in 1919 opgericht als een zaak in ijzerwaren.  in 1993 opende DSM haar keuken toonzaal in Sint Niklaas. Het keukenbedrijf telt in totaal 12 keukenwinkels.

DSM keukens helpen u graag met hun originele ideeën. DSM heeft als doel een droombeeld omzetten in een creatie die uiteindelijk een kwalitatieve leefkeuken wordt.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis DSM keukencatalogus thuis ontvangen.

DSM keukens Sint NiklaasDSM keukens Sint Niklaas

DSM Keukens
Heidebaan 9
9100 Sint-Niklaas
03 778 05 22
www.dsmkeukens.be

DSM keukens Sint Niklaas openingsuren

De openingsuren van de toonzaal in Sint Niklaas zijn:

Maandag:       10:00 t/m 18:00 uur.
Dinsdag:         10:00 t/m 18:00 uur.
Woensdag:      Gesloten
Donderdag:    10:00 t/m 18:00 uur.
Vrijdag:            10:00 t/m 18:00 uur.
Zaterdag:        10:00 t/m 18:00 uur.
Zondag:           10:00 t/m 18:00 uur.

DSM keukens Sint Niklaas zondagen

Het is weekend en u weet niet wat u wilt doen? De toonzaal van DSM keukens uit Sint Niklaas is elke zondag geopend.

DSM keukens Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? Dan kunt u ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Vul het contactformulier in via de de website van DSM.

Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier zullen zij uw vraag en/of probleem zo spoedig mogelijk behandelen en zullen u direct op de hoogte stellen.

Telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor DSM keukens Sint Niklaas? DSM keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren.

De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 03 778 05 22.

 Ervaringen DSM keukens Sint Niklaas

Bij elke keukenwinkel zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het proces van de aanschaf van een nieuwe keuken. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier. De ervaring van een klant met een keukenwinkel is hoe zij dit ervaart, dit betekend natuurlijk niet dat dit ook bij u zo zal zijn.

Omdat iedere ervaring anders is dan de ander. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen. wilt u  zelf u ervaring delen of wilt u de ervaringen van anderen lezen? Ga naar de website.

Wilt u meer informatie over DSM keukens in Sint Niklaas, klik dan hier.