Ixina keukens Sint Niklaas

Ixina Keukens Sint Niklaas? Bij Ixina staan de bomen centraal. Bij elke verkochte keuken plant Ixina samen met NGO Kiem des levens 18 nieuwe bomen. Zo compenseren zij de voetafdruk die zij achterlaten bij het kappen van de bomen die gebruikt worden bij het maken van keukens.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen of bekijk hier de goedkoopste keukens.

Ixina keukens helpt u graag met hun originele ideeën. Ixina keukens heeft als doel een droombeeld omzetten in een creatie die uiteindelijk een kwalitatieve leefkeuken wordt.

Ixina Keukens Sint NiklaasIxina keukens Sint Niklaas

Ixina keukens
Parklaan 50
9100 Sint-Niklaas
03 50 10 688
www.ixina.be

Ixina keukens Sint Niklaas openingsuren

De openingsuren van de toonzaal in Sint Niklaas zijn:

Maandag:      10:00 t/m 18:30 uur.
Dinsdag:        10:00 t/m 18:30 uur.
Woensdag:    10:00 t/m 18:30 uur.
Donderdag:   10:00 t/m 18:30 uur.
Vrijdag:           10:00 t/m 18:30 uur.
Zaterdag:       10:00 t/m 18:30 uur.
Zondag zijn zij gesloten.

Ixina keukens Sint Niklaas zondagen

Helaas is Ixina gesloten op zondag, daartegenover zijn zij op donderdag tot 21 uur open op afspraak! Maak hier een afspraak.

Ixina keukens Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? Dan kunt u ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Stuur een mail naar sintniklaas@ixina.com. Na het verzenden van uw mail zullen zij uw vraag en/of probleem zo spoedig mogelijk behandelen en zullen u direct op de hoogte stellen.

Ixina keukens telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Ixina  keukens Sint Niklaas? Ixina keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren.

De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 03 50 10 688

Ervaringen Ixina keukens Sint Niklaas

Bij elke keukenwinkel zijn er mensen die het contact anders ervaren. zo zal de een het proces van de aanschaf van een nieuwe keuken anders ervaren dan een ander. Omdat iedere ervaring anders is dan de ander.

Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen. wilt u uw ervaringen delen of wilt u de ervaringen van andere lezen? Ga dan naar de website.

Wilt u meer informatie over Ixina keukens in Sint Niklaas, klik dan hier.