Keukenhome Sint Niklaas

Keukenhome Sint Niklaas? Keukenhome is een samenvoeging van Siematic en Poggenpohl keukens, het opende zijn deuren in 1966 aan de Parklaan in Sint Niklaas.  in 2017 kan u Keukenhome nog altijd aan de Parklaan te Sint-Niklaas vinden. Het team bestaat uit jong, maar ook ervaren talent. Zij staan garant voor een persoonlijke, klantgericht en creatieve samenwerking.

Wilt u meer inspiratie opdoen dan kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen of bekijk hier de goedkoopste keukens.

Keukenhome helpt u graag met hun originele ideeën. Keukenhome heeft als doel een droombeeld omzetten in een creatie die uiteindelijk een kwalitatieve leefkeuken wordt.

Keukenhome Sint Niklaas

Keukenhome Sint Niklaas

Keukenhome
Parklaan 98-100 & 104
9100 Sint-Niklaas
03 766 38 35
www.keukenhome.be

Keukenhome Sint Niklaas openingsuren

De openingsuren van de toonzaal in Sint Niklaas zijn:

Maandag t/m vrijdag geopend:
van 10:00 t/m 12:00 en van 13:00 t/m 18:00 uur.
zaterdag zijn zij geopend van 10:00 t/m 18:00 uur.
Op zondag is de winkel gesloten

Keukenhome Sint Niklaas zondagen

Helaas is Keukenhome uit Sint Niklaas in tegenstelling tot andere keukenzaken in Sint-Niklaas gesloten op zondag.

Keukenhome Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? Dan kunt u ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Dit kan door middel van een mail sturen naar info@keukenhome.be of vul het contactformulier in via de de website van keukenhome. Na het verzenden van het formulier zullen hun uw vraag en/of probleem zo spoedig mogelijk behandelen en zullen u direct op de hoogte stellen.

Keukenhome telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Keukenhome keukens Sint Niklaas? Keukenhome keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 03 766 38 35

Ervaringen Keukenhome Sint Niklaas

Bij elke keukenwinkel zijn er mensen die op verschillende manieren dingen ervaren. zo zal de een het proces van de aanschaf van een nieuwe keuken anders ervaren dan een ander. De ervaring van een klant met een keukenwinkel is hoe zij dit ervaart, dit betekend natuurlijk niet dat dit ook bij u zo zal zijn. Omdat iedere ervaring anders is dan de ander. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen. Wilt u zelf uw ervaring delen of juist de ervaringen van andere lezen, ga naar de website.

Wilt u meer informatie over Keukenhome keukens in Sint Niklaas, klik dan hier.