Kvik Keukens Sint Niklaas

Kvik keukens Sint Niklaas? Kvik werd in 1983 in het Deense Kibæk opgericht door Knud Boel Troelsen. Kvik keukens heeft een Deens design tegen een lage prijs.  De missie van Kvik is keukens in een Deens design voor een lage prijs, de visie is een droomkeuken binnen ieders bereik. Het kopen van een keuken moet net zo leuk zijn als het leven in die keuken.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen. Of bekijk hier gelijk de goedkoopste keukens.

Kvik keukens helpt u graag met hun originele ideeën. Kvik keukens heeft als doel een droombeeld omzetten in een creatie die uiteindelijk een kwalitatieve leefkeuken wordt.

Kvik Keukens Sint NiklaasKvik keukens Sint Niklaas

Kvik keukens
Heidebaan 90
9100 Sint-Niklaas
03 289 29 20
www.kvik.be

Kvik keukens Sint Niklaas openingsuren

De openingsuren van de toonzaal in Sint Niklaas zijn:

Maandag:       10:00 t/m 18:30 uur.
Dinsdag:         10:00 t/m 18:30 uur.
Woensdag:     10:00 t/m 18:30 uur.
Donderdag:    10:00 t/m 18:30 uur.
Vrijdag:            10:00 t/m 18:30 uur.
Zaterdag:        10:00 t/m 18:30 uur.
Zondag:           13:30 t/m 17:30 uur.

Kvik keukens Sint Niklaas zondagen

Het is zondag, en u weet niet wat u wilt doen? Kvik keukens is elke zondag van 13:30 tot 17:30 geopend!

Kvik keukens Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? Dan kunt u ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Vul het contactformulier in via de de website van Kvik keukens. Na het verzenden van het formulier zullen zij uw vraag en/of probleem zo spoedig mogelijk behandelen en zullen u direct op de hoogte stellen. Klik hier voor het formulier.

Kvik keukens telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Kvik keukens Sint Niklaas? Kvik keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 03 289 29 20

Ervaringen Kvik keukens Sint Niklaas

Bij elke keukenwinkel zijn er mensen die het contact anders ervaren. zo zal de een het proces van de aanschaf van een nieuwe keuken anders ervaren dan een ander. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Omdat iedere ervaring anders is dan de ander. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen. Wilt u de ervaringen van andere lezen of zelf uw ervaring delen, bekijk hier de website.

Wilt u meer informatie over Kvik keukens keukens in Sint Niklaas, klik dan hier.